Casa moderna Ciorogarla

impera2Casa modernă . Complex de vile individuale, extrem de avantajos fără comision,se accepta orice fel de credit. Are 3 dormitoare, 2 băii, living si o bucatarie cu iesire pe terasa.

Finisata la exterior, izolata cu polistiren de 10 cm, geamuri tripan culoarea gri , usa moderna, distribuitoare la instalaţia de încălzire.

Amplasata pe un teren de 500 m2 cu o suprafata construita de 140 m2. Casa se vide la alb la pretul de 74999 euro sau la cheie la pretul de 89900 euro cu materiale la alegere….

 

O CASA FĂCUTĂ CU SIMTUL RĂSPUNDERII!!!

Zona linistita aflata la o distanta de 500 m de Soseaua Bucuresti si tot la fel de pădurea de tei. Situat la cinci minute de mers pe jos pana la statia de autobuz 458. Zona de case noi.

poza1Distanta pana la Carrefour Militari este de 7 minute cu masina. Ciorogarla se afla la doar 5 km distanta de centre comerciale cum ar fi Fashion Outlet, Hornbach, Carrefour, Brico Depot, Kika, Aqua park Divertiland, Metro, Auchan, statia de metrou Preciziei. Accesul in Militari se face pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Ciorogarla este impartita conform Planului Urbanistic General in zona industriala si zona rezidentiala. In centrul comunei se afla Mega Image, policlinica, cabinet veterinar, trei farmacii, restaurante, etc.

 

impera5

impera4

Pentru relatii contactati-ne la numarul de telefon: 0726.384.563

Posted in Vanzari case Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*