Casa moderna cu etaj Ciorogarla

3impera1Se vinde casa in cartier nou,extrem de avantajos fără comision,se accepta orice fel de credit. Are 3 dormitoare, 3 bai, living si bucatarie .

Finisata la exterior, izolata cu polistiren de 10 cm, geamuri termopan culoarea wenge, usa metalica moderna, distribuitoare la instalația de încălzire, sapa mecanizată, tencuiala mecanizată cu materiale doar de la Baumit.

 

Amplasata pe un teren de 500 m2 cu o suprafata construita de 166m2. Casa se vinde la roșu 79900 euro la alb la pretul de 89900 de euro sau la cheie la pretul de 99900 euro cu materiale la alegere….

O CASA FĂCUTĂ CU SIMTUL RĂSPUNDERII!!! Zona linistita aflata la o distanta de 500 m de Soseaua Bucuresti si tot la fel de pădurea de tei. Situat la cinci minute de mers pe jos pana la statia de autobuz 458. Zona de case noi.

 

3impera3Distanta pana la Carrefour Militari este de 7 minute cu masina. Ciorogarla se afla la doar 5 km distanta de centre comerciale cum ar fi Fashion Outlet, Hornbach, Carrefour, Brico Depot, Kika, Aqua park Divertiland, Metro, Auchan, statia de metrou Preciziei.

 

Accesul in Militari se face pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. In centrul comunei se afla Mega Image, policlinica, cabinet veterinar, farmacii, restaurante, etc.

 

3impera5

3impera4

Posted in Vanzari case Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*